31/5/10

Més puputs

Ahir a la tarda (29/05) vam anar amb l'Albert Baucells i el Toni Canet a anellar els polls de puput de la caixa-comptador. Hi havia quatre pollets amb els canons de les plomes recent esclatats, són polls que tenen 9 dies (sabem la data d'eclosió). Vegeu el següent video:



Com es pot veure, no totes les preses que els porten estan mortes. Algunes encara sobreviuen i se'n surten, com és el cas d'aquest grill que hi havia dins de la caixa. Suposo que és massa gros com per a que els pelats se'l puguin empassar (.. o no?).


A banda dels anellaments també hem seguit una estona el ritme d'aportació de menjar als polls per part de tots dos adults.

19:05h tornem a penjar la caixa.niu amb els polls anellats
19:25h primer adult portant menjar
19:27h segon adult portant menjar
19:31h tercera aportació de menjar
19:35h quart peixement dels polls

La durada dels peixements és molt curta i si no estàs molt al cas pot passar desapercebut l'arribada de l'adult a la caixa. En la següent foto s'observa l'adult peixent. Ho fa sense entrar dins al niu, cosa que el comptador també detecta. Cal suposar que a final de la setmana que ve ja estaran a punt de sortir de la caixa.

2 comentaris:

  1. Excel·lent. He analitzat les dades i crec que seran de força utilitat pel projecte e-niu. Esperaré a que els polls siguin fora del niu, i quan tingui totes les dades us en faré un resum.

    Gràcies JC.

    Albert Baucells

    ResponElimina
  2. Albert tinc alguna altra foto per si et fa gràcia. Aquesta te la pots descarregar directament.

    jc

    ResponElimina

Deixa el teu comentari

Entrades populars del mes