7/6/10

A ritme de rècord!

Es clar, si l'anterior trampeig n'havíem capturat 2, al següent en tocaven 3! Sí, si! Ahir (5/6/10) amb la Montse vam anar a Malla i vam capturar 3 femelles de xot en només 12 minuts i de manera simultània! (de fet són 9 minuts, però entre que esperàvem a veure si els tornàvem a sentir o no...). Fins ara, mai havíem capturat tants xots en tant poc temps. Segur que hi té a veure el nou reclam que fem servir (gràcies Yago!).

Vam posar el reclam a les 22:46 h i a les 22:59 h  vam visitar la xarxa, sense bosses on posar els ocells. Pensàvem que com a molt hi trobaríem un xot (havíem posat el reclam prèviament a muntar la xarxa per veure quina resposta teníem i només havia contestat un xot a la llunyania), res més lluny de la realitat. Hi havia 3 xots, no teníem bosses i estaven molt esverats, es podien escapar d'un moment a l'altre! Semblava una xarxa en una campanya de migració. Tots, més ben dit, totes estaven molt juntes a la xarxa i calia anar en compte. Com ja heu endevinat es tractava de 3 femelles adultes. Aquí les teniu:




Totes 3 força rogenques i ... agressives, les dues primeres més que no pas la tercera. El sexat es per biometria, però en el cas de la del mig portava una ou a l'abdomen! O sigui que encara no devia haver acabat la posta. Si fem comptes, ens en anem a principi de juliol quan hi hauran les eclosions, és a dir, "anem un mica tardans".

Entrades populars del mes