31/10/09

Ja tenim el volum del HBW

Impresionant el nou volum del Handbook. No sé si serà el millor llibre de l'any o què però realment és impressionant. De Laniarius (Malaconotidae)  a Passer (Ploceidae) fins ací res d'espectacular però entremig hi ha, entre d'altres els, per mí fins ara desconeguts, woodswallows! els bowerbirds! I els ocells del paradís! (feu un cop d'ull aquí http://www.youtube.com/watch?v=P85LoHftEKs&feature=PlayList&p=018F31E6ED5E2A12 per fer-vos una idea de l'espectacle). O els estornells i còrvids! Esplèndid! Magnific! En fi un gust tenir-lo a les mans.

Ara només falta esperar el següent!

jc

25/10/09

eina fase lluna i terra

Acabo d'afegir una nova eina per a la pàgina. Es tracta d'un gadget que permet visualitzar quina és la fase que tenim actualment tant de la lluna com de la terra (hora solar). Estic buscant un de semblant que a més et digui quin tant per cent està la lluna (i per tant quant falta per a la següent) i en quina fase concreta. És en aquesta pàgina http://www.moonconnection.com/moon_gadget.phtml#rt2ig2_1256468364 però de moment no la puc afegir com a gadget.

jc

PD. de totes maneres en aquesta web ja ho diu també: http://www.telefonica.net/web2/pereespinet/Dades-Meteo/current.html

Entrades populars del mes